Hej.
Hade ett helt galet fiske i Kilsbergen, Svarttjärn, på Sveriges nationaldag.
Lyckades kroka på två jätte"bågar" och en kanonfin öring inom loppet av några timmar. Regnbågarna vägde 5,3 kg och 5,8 kg. De högg på en våtfluga av "eget" märke. Inte blev det sämre när även min kompis krokade en regnbåge på 5,2 kg

Hälsningar Rolf Svensson, Laxå

Fredagen morgon den 7:e augusti hade vi ett roligt besök då Grannfejden med Robert Ashberg fiskade i Svinsjön.

Det var en tvist om ett vägservitut i Fjugesta som föranledde besöket. Fiskarfenget varade i några timmar och sällskapet lyckades att fånga tre riktigt fina bågar (med stöttning av vår fiskeguide Paul) Ashberg fick dock ingenting och hade stora problem att dölja sin besvikelse över tre förlorade spinnare. Stämningen återställdes dock när fiskarna serverades på dukat bord med passande vitt vin.

Vi som inte är vana vid filminspelningar tyckte det var roligt att bevittna skådespelet och det fina vädret gjorde inte saken sämre. Det dröjde säkert en timma innan första fisken åkte upp och Ni må tro att vi var oroliga för att det inte skulle nappa. Men som sagt det gjorde de och vi säger till övriga gäster som vi också sa till Ashberg.
Finns i sjön!

Röd vattenbrukare med Röding!

Kedjeåsens Fisk

Jag sänder en bild på min arbetskompis Tommy som en fin arbetsdag vid Kviddtjärn naturligtvis också provade lyckan i flugfiske och fick en baddare på 6,58 kg.
Fotografen var jag Mikael Alvarsson som också hälsar alla att årets byggande vid Kviddtjärn är klart för i år och röjning runt sjön gjordes i Torsdags den 22/10.

Vi sätter fart igen till nästa år med fler kastplatser, mera spång, nya grillplatser mm. Vi får se om det räcker med plank till Svarttjärn & Trehörningen också där vi försöker göra lite varje år. Hannu & Pekka är ju också två bra gubbar vid sjöarna som gör fina jobb.

Önskar er alla ett fortsatt trevligt fint fiske vid Kviddtjärn alla andra vatten också förstås...