Vi hoppas du hittar all den information som behövs vid ett besök till vårt sportfiskeområde i Kilsbergen. Vi är öppna för mer förslag för att hjälpa dig att få ut så mycket så möjligt innan fisket påbörjas. Maila oss gärna och framför dina åsikter. ch@kfisk.se

Vi har två områden med inplanterad ädelfisk och fyra områden med fiske efter gädda, abborre mm. För fiske efter ädelfisk säljer vi dygnskort. För naturfiske säljer vi dygnskort och årskort. Klicka på de blå och gröna knapparna >Fiskekort för mer information om försäljingsställen och priser.

Våra sjöar med ädelfisk finner Ni i Karlsdal och Villingsberg. Det är 16 sjöar med Regnbåge Öring Fjällröding. All information finns under de blå knapparna. Ta också del av informationen under blå knappen >Regler. Där kan du bland annat läsa att sjöarna är indelade i tre kategorier.

Våra naturvatten finner du i Karlsdal, Villingsberg, Björneborg och Ramshyttan. Det är 60 sjöar och mindre tjärnar med gädda, abborre och annan vitfisk. Under de gröna knapparna hittar du all information för ett lyckat fiske. I vissa naturvatten sätter vi ut mindre partier av ädelfisk. Information om detta finns under den röda >Aktuellt knappen.

Bakom Kilsbergens Sportfiske står Kedjeåsens Fisk AB som är ett mångsidigt vattenbruks-företag med en damm och trågodling samt en kasseodling. Båda anläggningarnas är godkända enligt den nya miljöbalken för 80 ton årlig produktion. Vill du läsa mer om vår fiskodling och produktion så klicka på den blå knappen >Fiskodling. Kedjeåsens Fisk AB har också en omfattande handel med fiskfoder och utrustning till andra svenska vattenbruksföretag. Under den gula knappen >Foder och utrustning hittar du mer information om detta.

Under knappen fotogalleri kan du titta på bilder från våra områden - Vi hoppas det ska inspirera dig till ett besök. Under knappen >Sportfiskarnas egna berättelser tar vi gärna emot bilder och text som kanske både retar och glädjer andra fiskare.

Aktuell information om fiskutsättningar mm kan fås på vår telefonsvarare 070 - 525 66 76

Varför inte förlägga en fiskesemester till Kilsbergen! Härifrån når du förutom alla våra vatten, även de stora sjöarna Vänern och Vättern. Vill du hitta ett bra boende så hittar du telefonnummer och länkar under den gula knappen >Boende.

till ett riktigt fiskeäventyr

Sidan producerad av:
Anette Dahlgren